TILMELDINGEN ER LUKKET

Vi oplever en enorm interesse for SponsorCamp 2020, og for at sikre et højt niveau og udbytte har vi valgt at lukke tilmeldingen ned nu.

Ekstra arrangement vil blive lavet såfremt interessen er der – tilmeld dig ventelisten nederst på siden for at blive kontaktet, hvis vi laver et ekstra arrangement.

De bedste hilsner

STEP Sports Management

Det behøver ikke være svært at finde sponsorer!

Det kan være både grænseoverskridende og nervepirrende at skulle finde tusindvis af kroner til at køre racerløb for – det er jo bare en hobby, ikke sandt?

Fakta er, at du som racerkører og sportsudøver generelt kan være et vigtigt aktiv for en virksomhed. Det kræver blot, at du starter med at se dig selv og din sport som en oplagt forretningsmulighed for de virksomheder, du opsøger.

På SponsorCamp 2020 får du inspiration, tips og konkrete værktøjer til at gå i gang med sponsorsøgningen. Endda så konkrete, at du sikkert går ud af døren med nye leads og motivation til at tage fat med det samme!

Tilmeld dig GRATIS

Værktøjer til din sponsorsøgning

Uden de rette værktøjer er sponsorsøgning et stort arbejde. På SponsorCamp 2020 får du en række redskaber, som hjælper dig til både at identificere potentielle sponsorer og efterfølgende klare hele salgsarbejdet.

Det kræver stadigvæk den rette indstilling og hårdt arbejde, men efter SponsorCamp ved du til gengæld hvordan du skal gribe opgaven an!

Sammen bliver vi klogere

På SponsorCamp er alle deltagere ét samlet team – også selvom du måske kommer til at sidde sammen med én af konkurrenterne fra racerbanen. Denne dag handler om at blive klogere, og det gøres bedst ved at dele sine erfaringer.

Og hvem ved, måske kan du rent faktisk lære noget af dine konkurrenter?

Det får du med fra SponsorCamp

Du vil blandt andet blive klogere på:

 • Hvad er et sponsorat
 • Virksomhedstyper
 • Den rigtige sponsorprofil for dig
 • Hvad er vigtigt for en sponsor
 • Hvordan finder jeg potentielle sponsoremner
 • Hvad kan jeg tilbyde en sponsor
 • Sponsorsøgnings-mindset
 • Er al omtale god omtale
 • Sådan holder du fast i dine sponsorer
 • Medierne – og de sociale medier
 • Hvordan bryder du isen og leverer budskabet

Masser af øvelser og mulighed for at dele erfaringer:

 • Hvordan går jeg målrettet efter én virksomhed?
 • Hvilken type virksomhed er bedst for mig at gå efter?
 • Hvordan får man sponsoren til at forlænge aftalen?
 • Hvordan får jeg et møde i stand?
 • Hvordan kan jeg få medierne til at interessere sig for mig?
 • … og meget mere …

Teamet bag SponsorCamp 2020

Morten Dons
Morten DonsEjer & Rådgiver, STEP Sports Management
Efter en succesfuld karriere i international motorsport (European Le Mans Series, Radical Sports Cars, m.v.) har Morten startet STEP Sports Management for at hjælpe andre sportsfolk på vej til store karrierer.

På SponsorCamp 2020 vil Morten give et indblik i hvordan han kom fra drengeværelset i Struer til de store racerbaner – og i dag fortsat lever af motorsport.

Kim Gripping
Kim GrippingPR-rådgiver, STEP Management
Mere end 10 år med PR- og marketingopgaver for danske og internationale racerkørere og brands har givet værdifulde erfaringer med hvad der virker – og ikke virker – når et sportsbrand skal bygges op og relationer skal plejes.

Kim fortæller om hvordan du opnår en mediedækning, som er med til at åbne døre i erhvervslivet.

Tilmelding og praktiske informationer

SponsorCamp 2020 afholdes den 25. januar 2020 fra kl. 9-14.30 i Racehall Aarhus:

Racehall Aarhus
Hasselager Centervej 30
8260 Viby J

SponsorCamp 2020 er GRATIS at deltage i. Det er det fordi vi ønsker at give så mange som overhovedet muligt chancen for at finde nye sponsorer og dermed komme længere med deres sportslige ambitioner.

OBS: Der er et no-show gebyr på kr. 200,- excl. moms, som faktureres hvis du ikke dukker op på selve dagen – hvis du er forhindret i at komme, vil vi gerne have besked senest 48 i forvejen, da andre så har muligheden for at få din plads.

Der er vand, kaffe og the under selve kurset. Vi har lovet Racehall at du køber din frokost i The Diner, som ligger lige på den anden side af konferencelokalet. De laver blandt andre lækre burgere og sandwich, så du kommer ikke til at gå sulten fra frokostpausen!

Vi er godt klar over at det kan friste helt utroligt, når der ligger en gokartbane lige under konferencelokalet. Derfor er vi også klar på et race på banen efter dagens udfoldelser – mere om det på dagen…

TILMELDINGEN ER LUKKET – KOM PÅ VENTELISTE

Vi har oplevet en enorm interesse for arrangementet, og for at sikre det bedste udbytte for deltagerne har vi lukket tilmeldingen. 

Såfremt interessen fortsat er der, vil vi overveje at lave endnu et arrangement i foråret. Tilmeld dig ventelisten gennem formularen herunder – så kontakter vi dig, hvis der bliver en anden omgang.