Fordobler indsatsen: STEP Motorsport henter ekstra Ginetta G40 GT5-racer

Interessen for STEP Sport Managements talentprogram i Danish Endurance Championship er stor. Så stor, at Morten Dons i næste uge tager imod endnu en britisk racerbil til indsatsen.

“Det er fantastisk at interessen for vores projekt er så stor, at det giver mening at hente en bil mere hjem. Som det ser ud lige nu, kommer bilen til at køre udvalgte DEC-løb samt en lang række test- og trackdays i år, og næste år er jeg overbevist om at den kører en fuld sæson i DEC” fortæller Morten Dons, som for nylig kunne offentliggøre kørerbesætningen i teamets første Ginetta G40 GT5; Silas Rytter og Årets Kartingtalent, Mads Riis.

“Det er to virkelig dygtige kartingkørere, som har valgt at satse på STEP og vores talentarbejde til deres første sæson i banesporten. For os er det et stort skulderklap at de har vist os den tillid – og samtidig er jeg slet ikke i tvivl om at vi kommer til at give dem et kæmpe boost til deres videre færd”, siger Morten Dons.

Som kører i STEP Motorsports DEC-satsning bliver der ikke kun fokuseret på at køre hurtige omgange på racerbanen. Som del af sæsonen bliver kørerne også trænet og uddannet i de vigtige arbejdsopgaver, som racerkørere skal mestre: Fysisk træning, sponsorsøgning og arbejde med medier.

Anskaffelsen af endnu en Ginetta G40 GT5 betyder også, at der i hele 2021 er øget mulighed for at prøve kræfter med bilen og høre mere om STEP Sports Managements talentprogram. Interesserede i at teste bilen i løbet af sæsonen kan tage kontakt til Morten Dons på info@stepsportsmanagement.com