Julius Dinesen får Formel 4-debut med STEP Motorsport

Første kører til den kommende sæson er på plads hos STEP Motorsport. Ét af dansk motorsports største navne fra gokartsporten er klar til en lærerig sæson i formelbiler.

Efter flere sæsoner og topresultater i international karting gør Julius Dinesen nu klar til at skifte til banesport. Ambitionen er på sigt at tilføje sit navn til den eksklusive samling af danske kørere, der har gjort racing til deres levevej, og en sæson i det danske Formel 4-mesterskab er første skridt på vejen:

– Jeg kan godt se mig igennem de fravalg jeg gør i min hverdag, såsom fødselsdage, gameraftener og den slags, for at jeg derimod prioriterer motorsporten. For motorsporten er min store drøm, siger Julius Dinesen.

Julius Dinesen har flere succesfulde europæiske kartingsæsoner bag sig.

I sin debutsæson kommer Julius Dinesen til at køre for STEP Sports Management, som glæder sig over at have fået endnu en kører med internationalt potentiale på holdet.

– En ambitiøs og hårdtarbejdende kører som Julius er et perfekt match til vores målsætning om at udvikle talenter til at kunne begå sig internationalt, fortæller teamchef Morten Dons.

– Julius er en seriøs ung mand, som er villig til at arbejde for at nå sine mål. Han har gjort det flot i karting, og nu skal vi sammen have lagt fundamentet for at hans udvikling fortsætter i formelbiler. Det glæder jeg mig meget til!

Julius fik STEP-debut på STEP Camp i slutningen af 2021 – nu er han klar til Formel 4.

Som del af aftalen bliver Julius Dinesen tilknyttet STEP Academy, hvor han igennem sæsonen vil deltage i træningssamlinger med andre tilknyttede talenter. Her er vigtige emner som medietræning, fysisk og mental udvikling samt teknisk forståelse på skemaet, når talenterne mødes.

Der er fortsat et enkelt ledigt sæde som teamkammerat til Julius Dinesen i den kommende Formel 4-sæson. Interesserede kan kontakte Morten Dons på telefon 2089 7016.