Lukas Petersen gør klar til banesportsdebut med STEP Sports Management

Denne sæson bliver anderledes for Roskilde-køreren Lukas Petersen. Mens fokus i de seneste sæsoner har været på at køre gokart, rettes fokus fremover mod en god overgang til banesporten. Derfor er Lukas nu blevet del af STEP Academy, hvor han både får viden, inspiration og konkret karriererådgivning.

“I år skal jeg tage skridtet fra gokart til bil, og det ved jeg bliver en udfordring. I løbet af året skal jeg ud og teste i teamets Ginetta G40 GT5 to-tre gange og køre et enkelt løb eller to i Danish Endurance Championship”, fortæller Lukas Petersen, som også gør brug af STEP Sports Managements kompetencer inden for sponsorsøgning og PR.

Det kan være en stor mundfuld at skifte gokarten ud med en mere avanceret racerbil. Med den rigtige viden bag bliver opgaven mere overskuelig, og Lukas glæder sig allerede til at komme i gang med forberedelserne:

“Jeg synes at Ginettaen er rigtig fed, og samtidig står vi ikke alene med hele udfordringen om at finde sponsorer. Med STEP Sports Management og Morten får jeg sparring og hjælp til sponsorsøgningen og en rigtig god start på banesporten”, fortæller han.

For STEP Sports Management er det rart at se endnu en ung racerkører, som ønsker at give sig selv den bedste start på motorsportskarrieren:

“Jeg er glad for at Lukas har valgt STEP som sin vej ind i banesporten. Han har bevidst valgt at denne sæson bliver fokuseret på at lære en masse både bag rattet og om alt det udenfor banen, og jeg er overbevist om at vi sammen kommer til at skabe et godt fundament for hans videre karriere”, fortæller Morten Dons, stifter af STEP Sports Management.

I weekenden deltog Lukas Petersen i den første af årets tre fælles træningssamlinger i STEP Academy. Her fik han mødt andre racerkørere og fik nye input til både sponsorarbejde, sociale medier og den fysiske træning:

“Det har været super fedt at møde de andre og blive udfordret lidt, og så er det jo bare rigtig godt at komme i gang. Jeg glæder mig til at arbejde mere sammen med STEP!”, slutter Lukas Petersen.

Efter planen får Lukas sin banesportsdebut med første test i bilen i løbet af maj måned, og løbsdeltagelse er planlagt på den anden side af sommerferien i STEP Sports Management’s ene Ginetta G40 GT5.