Management

Motorsport er forretning

Motorsport handler frem for alt om forretning. Selv de største talenter på banen har brug for kommerciel og forretningsmæssig forståelse, hvis ambitioner om at skabe en karriere skal have et seriøst forsøg.

Der er utallige fælder og blindgyder på vejen til en professionel karriere. Med kompetent rådgivning baseret på 15 års erfaring i international motorsport kan vi hjælpe med at finde den rette vej frem i karrieren.

Netværk & erfaring sikrer bedre aftaler

Mange års erfaring med sponsorater og kontraktforhandlinger betyder, at vi ofte kan hjælpe med både at tiltrække og fastholde interessante sponsorer, ligesom kontakten til teams foregår glidende, takket være vores store netværk i international motorsport.

Vores erfaring med kontrakter mellem kørere og teams kan sikre både økonomiske fordele og bedre vilkår for køreren, når vi gennemgår og forhandler kontrakten på plads.

Vi tilbyder blandt andet

Udnyt vores store netværk og indsigt i løbsserier, budgetter og konkurrencemæssige forhold til at lægge en skarp plan for din karriere.

Undgå faldgruber, når du indgår aftale med et team eller en sponsor. Vi har din ryg og sikrer dine rettigheder, når vi forhandler på dine vegne.

Det kan være en svær opgave at lave den kommercielle del af sin motorsportsforretning. Vi hjælper med at planlægge – og eksekvere.

Hvor finder du dine sponsorer? Hvordan får du mødet – og hvordan gør du dit tilbud uimodståeligt, når du har fået chancen for at præsentere dig?

Vi har arbejdet med branding og markedsføring af racerkørere i mere end ét årti og følger hele tiden med udviklingen af sociale medier, platforme og metoder.