Mathias Bjerre Jakobsen planlægger fremtiden med STEP Sports Management

Efter en veloverstået debutsæson i Formel 4, styrer den københavnske racerkører målrettet mod en professionel fremtid.

For at sætte fart på fremtidsdrømmene har Mathias Bjerre Jakobsen indgået et samarbejde med STEP Sports Management, som specialiserer sig i at hjælpe unge racerkørere i retning af en professionel karriere. Med grundig karriererådgivning, hjælp til sponsorjagt og markedsføring satser Mathias Bjerre Jakobsen på at kunne etablere sig som professionel racerkører i løbet af en årrække.

– Jeg er glad for at kunne samarbejde med Morten og STEP Sports Management. Vi har sammen en god vision for min fremtid, og jeg ved at Morten har evnerne til at hjælpe mig videre i karrieren. Der er meget, jeg skal lære, ikke mindst om at skabe økonomien til at køre racerløb for, og jeg tror ikke at der findes bedre læremestre til det, end Morten Dons, siger Mathias Bjerre Jakobsen.

I løbet af den nu overståede sæson har indehaver af STEP Sports Management, Morten Dons, fulgt Mathias’ udvikling nøje, og han er glad for at have fået muligheden for at samarbejde med det 17-årige talent:

– Mathias har fine resultater med sig fra karting, og han omstillede sig hurtigt til at være konkurrencedygtig i formelbiler. Han har en sund tilgang til at skabe en karriere og er villig til at kæmpe for at opnå sine mål, så jeg har en stærk tro på, at vi sammen kan skabe grundlaget for en flot karriere for Mathias, siger Morten Dons,som mandag var med Mathias Bjerre Jakobsen i Portugal for at teste en 450 hestekræfters LMP3-racer hos RLR Msport.

Testkørslen var kommet i stand i forbindelse med den officielle European Le Mans Series Rookie Test, hvor unge kørere får mulighed for at stifte bekendtskab med motorsport på europæisk topniveau.

Det første skridt er dog at lægge en langsigtet karriereplan for den unge racerkører:

– Mathias har tydeligt vist sit talent, men hans rejse er kun lige begyndt. Vi kigger på, hvor han kan bedst kan fortsætte sin udvikling mest effektivt. Som 17-årig er der stadigvæk god tid til at skabe en karriere, så vores udgangspunkt er at give ham en solid ballast, der klæder ham på til en lang og succesrig karriere, siger Morten Dons.

De konkrete planer for 2024-sæsonen annonceres på et senere tidspunkt.