Nicolaj Kandborg er ny atlet i STEP

Den ukuelige østjyske racerkører har valgt STEP Sports Management i sin jagt mod nye motorsportsmål i 2021 og fremad.

Der findes ikke en enkeltstående opskrift på succes. Tværtimod kan mange veje føre til at drømme og ambitioner indfries. Én af de danske racerkørere, som i de seneste år har turdet satse anderledes end de fleste, er Nicolaj Kandborg. Modgang har der været masser af, men allerede nu ser 2021 ud til at blive en spændende sæson.

– Jeg har brugt et par år på at “holde mig varm”, pleje mit netværk og køre lidt under radaren. Det har betalt sig, og nu er jeg klar til at geare op og arbejde benhårdt for at få skubbet min karriere helt op i omdrejninger, fortæller Nicolaj Kandborg, som ser en helt klar fordel i at have STEP Sports Management og Morten Dons i ryggen:

– Morten har en stærk kombination af forretningsforståelse og international motorsportserfaring som gør, at han er virkelig god at spille bold op ad. Ved at sparre med ham kan jeg få nogle input og tips, der får mig meget hurtigere fremad.

Om den nyeste tilføjelse til talenttruppen fortæller Morten Dons:

– Nicolaj er jo allerede et kendt navn i dansk motorsport. Han er ihærdig, hårdtarbejdende og villig til at lytte og tage ved lære, og de sidste par år har han tålmodigt arbejdet på at skabe fundamentet for sin videre karriere. Den er jeg glad for at vi får lov til at hjælpe ham med at realisere, fortæller Morten Dons, der som Kandborg har været glad for at gå egne veje i karrieren:

– At gå i andres fodspor kan virke meget trygt og sikkert. Nicolaj har ligesom jeg selv oplevet, at man ved at gå sine egne veje kan skille sig ud og få nogle interessante muligheder serveret. Jeg tror at Nicolajs karriere bliver virkelig sjov at følge de næste par år frem, for der er momentum bag ham og en kæmpe vilje til at komme i mål med projektet.

Nicolaj Kandborgs 2021-planer forventes offentliggjort i løbet af kort tid.

Om Nicolaj Kandborg:

23 år, født og opvokset i Aarhus-området. Debuterede i Danish Thundersport Championship i 2017 og har i de seneste tre sæsoner fokuseret på langdistance-løb i udlandet. 2019 bød på to sejre i 12 timers-løb på hhv. Mugello (Italien) og Spa Francorchamps (Belgien). Professionel test- og udviklingskører for det danske sportsvognsmærke Agile Automotive og anerkendt instruktør på trackdays i Danmark og Tyskland.

Om STEP Sports Management:

Med erfaringerne fra sin egen karriere i europæisk sportsvognsracing hjælper Morten Dons nu andre racerkørere med at få luft under vingerne. En kombination af karriereplanlægning, sponsorarbejde, PR- og medieopgaver og kørertræning er blandt tilbuddene til de tilknyttede kørere, der i øjeblikket blandt andet tæller Malthe Jakobsen (ELMS, Road to Le Mans), Mikkel Jensen (IMSA, Le Mans) og Silas Rytter (Rotax Max Challenge).