OM STEP SPORTS MANAGEMENT

Kørerne skal have de bedste forudsætninger

At få succes med sin ambition om at blive professionel racerkører kræver mere end talent alene. Motorsport er blandt de sværeste sportsgrene at få succes i, og hårdt arbejde, netværk og en dyb forståelse for sporten er vigtige elementer, når planen skal lykkes.

STEP Sports Management er født med ønsket om at hjælpe morgendagens talenter med at finde deres vej ind i motorsportens verden. Vores erfaringer stammer direkte fra de internationale racerbaner og – ikke mindst – vejen som fører dertil.

Vores atleter arbejder målrettet for at nå de mål, vi sammen har sat. Det indebærer fysisk træning, teknisk træning og en dedikeret indsats på sociale medier og forretningsudvikling.

Det handler ikke om pokaler og mesterskaber på kort sigt – men på sigt kan læring og erfaring være tungen på vægtskålen, når de rigtigt interessante sæder skal besættes.

MORTEN DONS

Ejer og stifter

Det er muligt at nå langt med sin karriere uden at komme fra et priviligeret hjem. For Morten startede det hele i forældrenes garage, hvor han selv klargjorte sin gokart mellem løb. 

Allerede som 14-årig tog han flere fritidsjobs for at have penge til dæk og reservedele, og inden længe kom de første sponsorer til.

Hårdt arbejde og viljen til at lykkes har bragt Morten hele vejen til European Le Mans Series og flere andre udenlandske serier. 

Det er Mortens viden og erfaringer, som danner grundlaget for STEP.

Partnere

For at sikre at vores atleter er i de bedste hænder samarbejder vi med de dygtigste mennesker i branchen.

Tommy Schröter

Siden 2012 har Tommy fungeret som motorsportscoach. Som den højst uddannede i Danmark er det logisk at Tommy håndterer vores atleter når det kommer til avanceret mentaltræning.

Kim Gripping

Mere end 15 års erfaring med PR og markedsføring i dansk og international motorsport er årsagen til at Kim står for oplæring og sparring med vores atleter, når snakken falder på medier - sociale såvel som traditionelle.