OM Step Sports Management

KØRERNE SKAL HAVE DE BEDSTE FORUDSÆTNINGER

At få succes med sin ambition om at blive professionel racerkører kræver mere end talent alene. Motorsport er blandt de sværeste sportsgrene at få succes i, og hårdt arbejde, netværk og en dyb forståelse for sporten er vigtige elementer, når planen skal lykkes.

STEP Sports Management er født med ønsket om at hjælpe morgendagens talenter med at finde deres vej ind i motorsportens verden. Vores erfaringer stammer direkte fra de internationale racerbaner og – ikke mindst – vejen som fører dertil.

Vores atleter arbejder målrettet for at nå de mål, vi sammen har sat. Det indebærer fysisk træning, teknisk træning og en dedikeret indsats på sociale medier og forretningsudvikling.

Det handler ikke om pokaler og mesterskaber på kort sigt – men på sigt kan læring og erfaring være tungen på vægtskålen, når de rigtigt interessante sæder skal besættes.

Hårdt optjente erfaringer skal hjælpe andre

Morten Dons har oplevet succes, nedture og alt midt imellem i sine 20 år i motorsport. Fra som teenager at have flere fritidsjobs for at skaffe penge til dæk og benzin til sin gokart, til at drive et succesfuldt sponsornetværk og være milimeter fra en plads til 24 timers-løbet på Le Mans.

Oplevelserne og erfaringerne fra en hård, hæsblæsende og ubarmhjertig karrierevej har givet et uvurderligt grundlag til at rådgive og assistere de næste generationer af racerkørere på deres vej til international motorsport.

Højdepunkter fra Mortens aktive karriere

2012: Formel Ford Danmark – 2. plads
2013: Ginetta GT5 Challenge Sverige – 1. plads
2014: British GT (GT4) – Teammesterskab med Century Motorsport
2015: European Le Mans Series – LMP3-sejr på Imola
2017: Road to Le Mans – Supportløb ved 24H Le Mans
2018: Fabrikskører, Radical Sports Cars
2019: Fabrikskører, Revolution Race Cars

Jeg havde ikke et stort netværk eller erfarne mentorer at støtte mig til, da jeg kæmpede mig på vej mod en professionel karriere. Havde jeg haft det, ville jeg uden tvivl have sparet mange penge og søvnløse nætter - og måske også haft flere pokaler stående på hylden i dag.

Det er min mission at bruge mine erfaringer og mit netværk til at hjælpe andre racerkørere med at opnå deres professionelle mål - uden at gå en kæmpe omvej.

Vi tager os af vores atleter

Vi behøver ikke fortælle, at motorsport koster mange penge, og at det er et fåtal, som har mulighed for at komme helt til tops uden at få økonomisk hjælp udefra. Det er vilkårene i branchen.

Det er også grunden til, at vi altid forsøger at hjælpe vores atleter til at søge de muligheder, som giver mest value-for-money. Det kræver evnen til at navigere i en snæver og besværlig branche, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at adskille sig fra mængden og få det helt rigtige tilbud.

For Malthe Jakobsen har samarbejdet med STEP Sports Management været stærkt medvirkende til, at han på under fire år kunne gå fra dansk Formel 4-mester til Le Mans-debut og ansættelse som juniorkører hos Team Peugeot TotalEnergies:

Morten og STEP har været en vigtig del af mit bagland siden jeg vandt det danske Formel 4-mesterskab i 2019. Hans rådgivning og kommercielle forståelse har gjort, at jeg ved flere lejligheder har turdet gå en anden retning end mange andre - og det har givet resultater.

Havde jeg ikke haft Morten og resten af mit bagland omkring mig, havde jeg helt sikkert ikke nået så langt på så kort tid. Både jeg selv og mine forældre har haft stor glæde af at sparre med Morten undervejs i rejsen mod professionel motorsport. Jeg vil anbefale alle at få et stærkt hold omkring sig - Morten og STEP Sports Management er et godt bud på sådan et hold.