Patrik Matthiesen i tæt samarbejde med STEP Sports Management

I 2023 skal der for alvor skabes momentum i Patrik Matthiesens motorsportskarriere. Derfor har sønderjyden valgt at indgå samarbejde med STEP Sports Management om at skabe fremdrift og struktur.

Efter flere sæsoner, hvor uheldige beslutninger har taget fokus fra flotte præstationer på de internationale racerbaner, skal STEP være med til at sikre det rigtige fundament for Patrik – blandt andet ved at etablere kontakt til topteams:

– Jeg har flere gange stået i en situation, hvor jeg har indgået aftale med teams, som har vist sig ikke at kunne leve op til deres løfter, så mine resultater har ikke været på det niveau, som jeg ved at jeg kan levere, siger Patrik Matthiesen, som glæder sig over at få gavn af erfaringerne fra STEP og indehaver Morten Dons:

– Morten har selv gjort det rigtig godt både som kører og manager, så jeg glæder mig til at lære af én, der har en masse brugbare erfaringer fra sporten. Det er fedt at have én, at sparre med om både sportslige og karrieremæssige ting, siger Patrik.

Morten Dons er da heller ikke i tvivl om, at Patrik er et godt match for STEP Sports Management:

– Jeg har efterhånden kendt Patrik i en del år, og hans tilgang til sporten og det at skabe sig en karriere er rigtig sund. Han har haft et par hårde sæsoner, men hans talent og arbejdsindsats fejler absolut ingenting, så nu skal vi have vendt skuden og sat fart på karrieren igen, siger Morten Dons, som ikke er i tvivl om, at opgaven er både realistisk og opnåelig:

– Patrik vil gerne køre Le Mans, men allermest vil han gerne gøre motorsport til sin primære beskæftigelse. Jeg er slet ikke i tvivl om, at hans evner rækker til det, så nu skal han bare have de bedste forudsætninger for at vise sig frem. Og det er vi allerede godt i gang med at finde en løsning på.

Om Patrik Matthiesen

Født i 1998 og opvokset i Hammelev ved Haderslev. Kørte fra 2015-2020 primært på de engelske racerbaner og blev nummer to i British GT-mesterskabet i 2020. I 2022 deltog han i GT World Challenge Europe, hvor han fik sin debut i GT3-klassen.