Sebastian Schou gør drømmen til ambition med STEP

Den midtjyske gokartkører gør klar til at jagte en professionel motorsportskarriere. Sammen med STEP Sports Management er arbejdet allerede godt i gang.

I en alder af bare 15 år er den silkeborgensiske racerkører allerede noteret for imponerende resultater på danske og europæiske gokartbaner. Nu er tiden inde til både at skifte til rigtige racerbiler – og at lære håndværket, der skal til, for at blive professionel racerkører.

Derfor har Sebastian indledt et samarbejde med STEP Sports Management, der vil forberede Sebastian til en international karriere:

– For at forfølge min drøm om at blive en professionel racerkører, er jeg noget til et punkt, hvor jeg har brug for professionel rådgivning til blandt andet at vælge den rigtige strategi, at have de rette kontakter og ikke mindst sponsorarbejdet, siger Sebastian Schou, som glæder sig til samarbejdet med den tidligere professionelle racerkører, Morten Dons.

– Morten har stået samme sted som mig og han er gået vejen, både som kører og som manager, for et fælles mål vi deler, nemlig drømmen om at køre Le Mans. Hans erfaringer gør det så meget lettere for mig at komme fremad, siger Sebastian.

 

Arbejdet med at uddanne Sebastian og skabe de økonomiske forudsætninger for hans ambitioner er for længst er gået i gang, og indehaver af STEP Sports Management, Morten Dons, ser positivt på fremtiden:

– Sebastian har et ambitiøst mål, som rent sportsligt sagtens kan være realistisk – men motorsport er en dyr sportsgren, så vi har en fælles opgave omkring at finde økonomien og bygge en forretning omkring hans mål. Indtil nu har Sebastian udvist et kæmpe engagement og en vilje til at gøre, hvad der skal til, og det er i virkeligheden vigtigere end noget andet, fortæller Morten Dons, der har hjulpet flere andre kørere i retning af en professionel karriere.

Flere muligheder er i spil til 2024-sæsonen, hvor gokarten skal udskiftes med en rigtig racerbil, og Sebastian forventer inden længe at kunne præsentere sit projekt for den kommende sæson.