5-6. februar 2022

FÅ INSPIRATION OG MOTIVATION TIL SPONSORARBEJDET

Det kan være et hårdt og utaknemmeligt arbejde, når der skal findes sponsorer til den kommende sæson. Ikke desto mindre kræves der et økonomisk fundament, hvis ambitionerne ikke skal stå tilbage uforløst.

På SponsorCamp 2022 har vi spidset blyanten og skabt Danmarks mest omfattende og lærerige program til dig, som skal ud at finde budgettet som matcher dine sportslige ambitioner.

Med oplæg og workshops omkring alt fra branding til opslag på sociale medier får du en dag fyldt med inspiration og konkrete tips til at styrke dit sponsorarbejde og nå dine økonomiske mål.

18 års erfaring
med sponsorater

Mine forældre var ikke velhavende, så mine ambitioner på racerbanerne voksede hurtigt fra husholdningsbudgettet.

Med to fritidsjobs kunne jeg nå et stykke, men det var først da jeg fandt ud af at sælge sponsorater, at mine store drømme begyndte at kunne realiseres. I løbet af min aktive karriere har jeg kørt på europæisk topplan og kæmpet mod nogle af de bedste kørere i GT- og prototyper. 

Kun takket være trofaste sponsorer og en dedikeret indsats for at nå mine mål lykkedes det – og i dag har jeg det som mit mål at hjælpe andre racerkørere til at lykkes med deres ambitioner.

På SponsorCamp fortæller jeg både om for- og bagsiden af pokalerne og giver dig nogle uvurderlige staldtips, så du styrer forbi de værste vejbump og er godt forberedt til den opgave, der ligger foran dig.

Ses vi på SponsorCamp ’22?

Morten Dons

gæstetalere fra banen og direktionsgangen

Hvad får erhvervslivet ud af at sponsere en racerkører? Hvad med miljøet og den grønne CSR-profil? Har logoet på min køredragt nogen effekt?

Vi har inviteret et par erfarne folk ind, som kan fortælle meget mere om hvordan sponsoruniverset er sat sammen.

Jesper Carlsen

Tidl. racerkører · rådgiver for Nikita mazepin · porsche danmark

Både i sin egen karriere og siden også som rådgiver for Kevin Magnussen og Nikita Mazepin har Jesper Carlsen gjort sig erfaringer med hvad der skaber værdi for en sponsor – også i den helt store skala.

Jesper kommer med sin egen historie og et unikt indblik i hvordan den internationale motorsportsverden er skruet sammen.

Michael Grosbøl

Direktør, Mascot International

Udover en stærk personlig interesse for motorsport har Michael Grosbøl med stor succes investeret marketingkroner i dansk og international motorsport.

Som hovedsponsor for DTC-serien og med sponsorater hos Christian Lundgaard, Jan Magnussen og det finsk-tyske Team Rosberg DTM-team har Mascot-varemærket efterladt et solidt mærke i motorsporten.

Konkrete redskaber, tips & tricks

Gennem øvelser og konkrete eksempler sørger vi for at du tager hjem fuldt udrustet til at gå på intensiv sponsorjagt. Du får materiale med tips, tricks og eksempler med hjem samme dag.

Vejen til sponsorernes hjerter
Find dit personlige brand
Leads i lyntempo
Styr på sociale medier
Og meget, meget mere...

Praktiske informationer

Hvor & hvornår

SponsorCamp ’22 afholdes både på Sjælland og i Jylland:

5. februar 2022 – Andkærhus, Vejle

6. februar 2022 – Mosholm, Korsør

Hvem kan være med?

Alle, som gerne vil lære at arbejde professionelt med sponsorer. Vores eksempler vil i stor grad være præget af erfaringer fra dansk og international banesport, men uanset om du kører motocross eller pålidelighedsløb vil du gå fra SponsorCamp med nye redskaber i værktøjskasse.

Hvad med corona?

Præcis som bag rattet af en racerbil skal man altid være klar på pludselige ændringer. Vi følger myndighedernes anbefalinger, og bliver vi nødt til at flytte datoen, får du besked herom med det samme.

Må jeg tage én med?

For dig som er under 18 år tilbyder vi at du kan tage en forælder/voksen med, så I får det optimale udbytte af dagen. Det koster et tillæg på kr. 300,- som går til forplejning. 

Program for Sponsorcamp

09.00 – Velkommen

09.10 – Hvad er et sponsorat

10.20 – Gæsteindlæg

11.20 – Opgaver

12.00 – Frokost

12.45 – Sponsor og medier

14.00 – Opgaver

14.30 – Klar til salg

14.50 – Afrunding

15.00 – Tak for i dag

early bird - spar 25%
køb din billet i dag
kun 2.475,-
Pris fra 17. januar 2022: 3.300,-
Priser er incl. moms