STEP ACADEMY

Et seriøst spark i den rigtige retning

Er du klar til at tage næste skridt i din motorsportskarriere? Ofte kræver det både planlægning og forberedelse at tage de vigtige skridt. 

Som atlet i STEP Academy giver du dig selv en bedre mulighed for at slå igennem. Med rådgivning, sparring og træning i de vigtigste elementer af en racerkørers karriere har vi sammensat et koncept, som gør dig skarpere og markant mere attraktiv for teams og sponsorer.

Vi udvælger løbende de kørere, som kan blive del af STEP Academy. Udfyld formularen i bunden af denne side, hvis du vil høre mere om STEP Academy – så tager vi kontakt.

FysiSK TRÆNING

Et professionelt træningsprogram og rådgivning til at holde træningen i gang er alfa og omega, hvis du skal gøre dig klar til hurtigere og mere krævende biler.

Vi fokuserer på forskellige træningsøvelser som hele tiden er med til at udvikle dig og styrke din performance. 

PR & Medier

Sponsorer og teams stiller i stigende grad højere krav til din performance på sociale medier og i dagspressen. Gennem træning og coaching lærer du at håndtere begge dele professionelt.

KØRETEKNIK

Simulatortræning og deltagelse ved testdage gør at du løbende bliver skarpere bag rattet. Morten Dons har stor erfaring som instruktør og coach, hvor han bl.a. arbejder for Pure McLaren, Ferrari Challenge, European Le Mans Series og i Trackdayklubben, samt et hav af andre forskellige trackdays i ind- og udland.

Vil du være STEP Academy-kører?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt for en uforpligtende snak.