STEP Motorsport satser på en flot sæsonafslutning

Hele tre kørere stiller til start for talentteamet i årets sidste Formel 4-weekend på FDM Jyllandsringen.

Efterårssæsonen har været en stærk én af slagsen for teamet med de høje ambitioner på talenternes vegne. Leo Robinson har siden sin debut på Ring Djursland hentet syv podieplaceringer ud af syv mulige, og ved Night Race på Padborg Park stødte Oscar Wurz til og kørte et flot debutløb.

Nu gælder det afslutningen på sæsonen, og med Victor T. Nielsen tilbage i teamet efter at have fokuseret på elektrisk motorsport, kommer det til at summe af liv i weekenden.

For Leo Robinson bliver DM-Finalen sidste mulighed for at tage sin første Formel 4-sejr. Anden- og tredjepladser har han allerede taget sin del af, og hvis udviklingen fortsætter, er en heatsejr ikke umulig:

– Leo har virkelig vist en vilje og dedikation i de første to løb, vi har haft ham om bord, og selvom det nu er den tredje nye bane for ham, er jeg ikke i tvivl om at han kommer for at vinde, siger Morten Dons, som også kan glæde sig over den målrettede indstilling fra Oscar Wurz:

– Padborg Park var Oscars første løb væk fra gokartbanerne, og han gennemgik en tydelig udvikling hver gang, han sad i bilen. På Jyllandsringen kommer han med større tro på sig selv og på bilen, så det bliver spændende at se, hvad han kan præstere, siger han.

Fredag bliver der kørt træningsomgange på banen, så alle tre kørere er brandvarme og klar til at give fuld gas i lørdagens tidtagning. Søndag køres årets tre sidste løb i Formel 4.