STEP Sports Management deltager i Danish Endurance Championship

Med talentudvikling som det primære mål har STEP Sports Management indkøbt en Ginetta G40 GT5, som til 2021-sæsonen i Danish Endurance Championship indsættes med unge racertalenter i førersædet.

Bag STEP står Morten Dons, som selv havde glæde af netop Ginetta G40 som en del af sin rejse mod toppen af europæisk motorsport. I 2013 vandt han den svenske Ginetta GT5 Challenge i en bil magen til, og derfor var han ikke sen til at investere i bilen, da muligheden bød sig:

“Egentlig var det ikke min plan at blive teamejer, men da DEC åbnede for en G40-klasse i den kommende sæson, gav det bare enormt god mening. Jeg brænder for at udvikle talenter og hjælpe dem på vejen mod en international karriere, og der findes ikke et meget bedre træningsredskab end bilen her.”, fortæller Morten Dons.

Modsat de fleste racerteams har Morten Dons og STEP Sports Management ikke planer om bare at sælge pladser i racerbilen. Udover de seks løbsweekender i DEC-sæsonen vil teamets to kommende kørere blive del af STEP Academy, hvor de vil blive oplært til at begå sig i professionel motorsport.

“Vi kommer selvfølgelig med en bil og et team, som kan levere et ordentligt resultat. Derudover er min ambition, at vores kørere skal bruge sæsonen til at lære de grundlæggende ting, som skal til for at gøre det godt i sporten. Vi kommer både til at arbejde med fysikken, det mentale og ikke mindst PR og medierne, som spiller en stadig større rolle. På den måde kan en sæson på de danske racerbaner give en masse brugbare erfaringer til den videre færd”, fortæller Dons.

Det arbejdes på at få bilen til start, når DEC-mesterskabet gæster FDM Jyllandsringen den 5-6. september. Interesserede kørere kan kontakte Morten Dons for information om mulighederne.

Testmulighed på Padborg Park

STEP Sports Management afholder desuden en testdag på Padborg Park den 19. august, hvor interesserede kørere har mulighed for at prøvekøre bilen. Kontakt Morten Dons for yderligere information på telefon 40 96 07 00 eller mail info@stepsportsmanagement.com.