Tekniske sving i vente for Dinesen og Nielsen på Sturup Raceway

Anden afdeling af Formel 4-mesterskabet venter forude. Julius Dinesen og Victor T. Nielsen er klar til endnu en ny bane.

Sturup Raceway er en direkte modsætning til den flade og hurtige Padborg Park, og med de mange tekniske sving og højdeforskelle bliver det en udfordring at overhale rundt på den skånske bane:

– Det er en fed bane, men den er svær. Der er ikke mange steder at overhale, så jeg tror at vi kommer til at se en tæt kvalifikation – for det er dér, man kan hente en god placering, fortæller teamchef Morten Dons, som selv kørte på banen i starten af sin karriere.

– Vi har heldigvis testet på banen og får endnu en testdag på fredag inden weekenden, så jeg er sikker på at både Julius og Victor er fit for fight lørdag formiddag, siger Dons.

Efter en god start på sæsonen for begge kørere kunne man hurtigt tro at ambitioner og forventninger voksede med raketfart. Det er til gengæld ikke tilfældet, forsikrer teamchefen:

– De gjorde det begge rigtig flot på Padborg Park, men fokus er stadigvæk på at lære frem for “bare” at vinde. De har et håndværk at lære, og for at de kan det, er det vigtigt ikke at tænke for meget på førstepladser og den slags. Kaster indsatsen pokaler af sig er det et tegn på at de bliver bedre og mere erfarne, men så tidligt på sæsonen er pokaler ikke det overordnede mål.

De to kørere har en fuld testdag fredag inden løbsweekenden for alvor går i gang lørdag formiddag.