Udfordringerne står i kø på Ring Djursland

Det kræver fuldt fokus, når Julius Dinesen og Victor T. Nielsen tørner ud for STEP Motorsport i weekendens afdeling af det danske Formel 4-mesterskab på Ring Djursland.

Den korte og kuperede racerbane er underlagt strenge miljøkrav og tillader derfor ikke at der køres træning på banen udenfor løbsweekender. Derfor kommer både Julius Dinesen og Victor T. Nielsen på banen lørdag morgen uden at have kørt så meget som en omgang forinden.

Det er dog ikke noget, der skræmmer den mesterskabsførende Julius Dinesen. Der findes nemlig andre muligheder for at forberede sig:

– Det er selvfølgelig ikke helt optimalt, men det er ens for alle, så på den måde er jeg ikke bekymret. Vi har set en masse onboardvideo fra tidligere sæsoner, og jeg har også kunnet køre en del omgange i simulatoren, så jeg har en god fornemmelse af banen allerede, siger Julius Dinesen, som skal forsvare sin mesterskabsføring i weekenden.

Det nye og ukendte territorie er ikke eneste udfordring, de to unge stjerneskud kan se frem til. I denne weekend skal der nemlig køres et ekstra heat, så der er hele fire muligheder for at samle point til mesterskabet – men antallet af dæk er det samme. Og dét med en vejrudsigt, som byder på temperaturer over 25 graders varme.

– Der bliver noget at se til for Julius og Victor i denne weekend. Med et ekstra løb og en god varme bliver det en udfordring at holde gummiet på dækkene frem til det sidste heat. Det er en god udfordring, og jeg er sikker på at de begge får gode erfaringer ud af det, siger teamchef Morten Dons om weekendens løb.

Lørdag køres træning, tidtagning og første heat, mens søndagen byder på hele tre heat i den djurslandske sommer.