Work Hard & Have Fun

STEP Motorsport handler om at klæde unge talenter på til international motorsport. Hårdt, målrettet arbejde og et stærkt sammenhold får os i mål.

Vejen til succes i motorsport er fyldt med hårdt og målrettet arbejde. STEP Motorsport er vores forsøg på at give unge talenter muligheden for at lære at begå sig i international motorsport, både på banen, i pitten og blandt sponsorer og fans.

En ung racerkører skal være skarp bag rattet, dygtig til at kommunikere med sit team og åben og positiv omkring sponsorer og fans. Det kræver en professionel indstilling uden at gå på kompromis med personlighed og egne behov.

På STEP Motorsport bliver der arbejdet målrettet og intensivt for at nå alle målsætninger. Og det virker. Blandt andet fordi vi har skabt en professionel og afslappet atmosfære, som gør det muligt for unge talenter at fokusere på opgaven og præstere på højt niveau.

Sammen kæmper vi for gode resultater og for at udvikle talenterne til næste niveau. Og vi gør det i attraktive rammer og i højt humør. Ikke mindst når vi har besøg af sponsorer og særligt inviterede gæster.

På løbsdage sætter vi en ære i at byde vores kørere og deres gæster velkommen i attraktive rammer, så de adrenalinfyldte oplevelser på racerbanen bliver suppleret af god mad og hyggelige oplevelser i vores VIP-afdeling.

Lige fra ankomst til banen og vores hyggelige VIP-afdeling til det sidste løb er kørt (og vi forhåbentlig skal fejre gode resultater) sørger vi for perfekte rammer til at nyde weekendens racerløb i godt selskab.

Vores gæster kommer helt tæt på arbejdet i et professionelt racerteam. På tæt hold kan de følge med, når mekanikerne gør bilerne klar til næste løb. Kørerne er også klar på en snak om deres passion og hvordan de arbejder med deres sport.

STEP Motorsport er både for kørere og deres gæster.

Video: Kom med til racerløb på jyllandsringen

er du vores næste kører?

Vi er altid klar til en snak med ambitiøse og hårdtarbejdende talenter.