Leo Robinson får STEP-debut på Ring Djursland

Når Formel 4-sæsonen genoptages i den kommende weekend på Ring Djursland er det med den algeriske kører, Leo Robertson, i den karakteristiske grønne køredragt.

Den 14-årige formeldebutant har som kartingkører kørt en lang række internationale topplaceringer hjem. I fjor sikrede han det italienske OK Junior-mesterskab, og tidligere i år satte han sit navn i historiebøgerne, da han blev den yngste løbsvinder nogensinde i Ginetta Junior Cup i Storbrittanien.

Debutten i det danske Formel 4-mesterskab bliver næste skridt på en stejl trappe mod professionel motorsport, og teamchef Morten Dons glæder sig til at skabe rammerne omkring hans formeldebut:

– Leo har allerede et imponerende CV med i rygsækken, som understreger hans potentiale. Nu har vi muligheden for at forberede ham til større formelklasser i løbet af de kommende tre løbsweekender, og det har jeg store forventninger til, fortæller Morten Dons, der ikke er i tvivl om, at teamets nye kører kan blive en sten i skoen for klassens etablerede kørere:

– Fokus i de næste løb er udelukkende på udvikling af Leo som racerkører. Fortsætter han i det tempo, han allerede har lagt for dagen, vil det til gengæld ikke overraske mig, hvis der er pokaler med hjem inden året er omme.

Weekendens løb på Ring Djursland giver ekstraordinært gode udviklingsmuligheder, da der ligesom sidste år bliver kørt et ekstra heat på banen.

Om STEP Motorsport

Stiftet af Morten Dons med fokus på at udvikle motorsportstalenter til at kunne klare sig på internationalt niveau. Sikrede mesterskabstitlen i Formel 4 i debutsæsonen 2022 og fortsætter udviklingen i 2023.

STEP Motorsport er del af STEP Sports Management, der blandt andet repræsenterer Official PeugeotSport Junior Driver Malthe Jakobsen.